Noul spital regional de urgență al Brașovului nu este „de vânat”!

hunting„Duminică, 10 aprilie a.c., în timpul festivității de lansare a candidaților PNL Brașov de la Sala Patria, Adrian Gabor, candidatul la Primăria Brașov, a spus în faţa celor circa 600 de membri prezenți că se va bate, alături de colegii din PNL, pentru obiectivele principale, pentru comunitate: construirea unui spital regional, construirea Aeroportului, dar și a autostrăzii.” (Sebastian Dan-Newsbv.ro).
Constatăm cu deosebită mândrie că proiectul Noului spital regional de urgență al Brașovului, adus în dezbatere publică și dezvoltat pe argumente îndelung analizate și făcute publice în urmă cu luni de zile de Asociația Noul spital al Brașovului este considerat într-atat de valoros încât a devenit „proprietate privată” electorală a PNL Brașov. Și încă în calitate de prim proiect enunțat, prim proiect aplaudat!
Domnilor politicieni din toate părțile electorale ale județului (fără nicio excepție!), vă rugăm să vă mulțumiți cu aeroportul și cu autostrada. Ăstea sunt obișnuite să fie călărite „în grup”, spitalul regional, nu! Fiind virgin și minor, îngăduiți-i să ajungă liniștit până în noaptea nunții! Iar nouă, membrilor Asociației, lăsați-ne să-l creștem liniștit !
Sau dacă vă place ideea și proiectul, nu uitați să amintiți celor care vă ascultă, de la cine vreți să vi le însușiți!. Ce să faceți dacă proiectul cel vechi (Harman) s-a dovedit clar că nu era bun, iar cel nou e al societății civile? Lăsați Cezarului ce-i al Cezarului ! Nu merită să preluați fără drept de autor! Veți vedea cât de mult vă poate costa electoral! Prea mult, am îndrăzni să zicem !
„Părerea noastră”!

Lasă un răspuns

Nume *
Email *
Sit web